ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ HELIA SMOKER BALKAN SEC ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

Οι παλιές νοικοκυρές το κάπνιζαν αργά στο τζάκι και
το ονόµαζαν φουµικάδο στην Κέρκυρα, απάκι στην Κρήτη
και σύγκλινο στη Μάνη... 
Στις µέρες µας το κάπνισµα του κρέατος είναι µια σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος συντήρησης, ενώ συντελεί και στην υψηλή γαστρονοµική αξία του προϊόντος.
Με τον όρο «καπνισµό» εννοούµε την έκθεση του κρέατος για προδιαγεγραµµένο χρόνο
σε ένα ελεγχόµενο περιβάλλον καπνού,µε σκοπό τη διατηρησιµότητά του για περισσότερο χρόνο, 

ειδικά δε σε συνδυασµό και µε άλλες τεχνικές συντήρησης,
αλλά και για να αποκτήσει το κρέας χαρακτηριστική γεύση και άρωµα.
ΒΑLKAN SEC ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6936707893


Σχόλια