ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠ.ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ


 ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ DixAir

Για  τη διαλογή λαχανικών και φρούτων σε κύβους,  η Protec παρουσιάζει  τη νέα σειρά διαλογέων DixAir.
Αυτό το σύστημα έχει αποδειχτεί ότι είναι το πιο αποτελεσματικό στην ανίχνευση ελαττωμάτων όπως το άχρωμο, η σήψη και ο αποχρωματισμός σε μαύρο, πράσινο και λευκό χρώμα.
Η επιλογή στη διαλογή ντομάτας σε κύβους είναι το σύστημα DixAir T
Ο διαλογέας χρησιμοποιεί ένα σύστημα υψηλής ταχύτητας και υψηλής ανάλυσης γραμμικών καμερών , που εξετάζει το προϊόν που κινείται στον μεταφορικό ιμάντα.
Οι εικόνες αναλύονται σε μια ηλεκτρονική κάρτα σχεδιασμένη από την Protec, η οποία χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία ενσωμάτωσης και ταχύτητας για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση.
Ελαττωματικά προϊόντα / ξένα σωματίδια  τόσο μικρά όσο 0,5 x 0,25 mm . σε μέγεθος αναλύονται  με ένα ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας.
Οι κάμερες τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούνται διασφαλίζουν: αυξημένη ευαισθησία σε όλο το χρησιμοποιούμενο φάσμα φωτός, υψηλότερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων
Ο διαλογέας παρέχεται επίσης με μια μοναδική συσκευή οπίσθιου φωτισμού εγκατεστημένη κάτω από τη ταινία για να φωτίζει το προϊόν και να δείχνει καλύτερα τα ελαττωματικά προϊόντα / ξένα σωματίδια .

Σχόλια